8 Mart 2009 Pazar

Çok Güzel Hareketler Bunlar 24 Bölüm Fragmanı izle , Çok Güzel Hareketler Bunlar 24 Bölüm 8 mart 2009 pazar izle , Çok Güzel Hareketler Bunlar 24 bölü

Çok Güzel Hareketler Bunlar 24 Bölüm Fragmanı izle , Çok Güzel Hareketler Bunlar 24 Bölüm Fragman izle , Çok Güzel Hareketler Bunlar 24 fragman izle , Çok Güzel Hareketler Bunlar 24 bölüm izle , Çok Güzel Hareketler Bunlar 24 Bölüm 8 mart 2009 pazar izle

http://medyatiki.files.wordpress.com/2008/10/bkm-mutfak-2.jpg

Programın bu bölümü de yine Yılmaz Erdoğan’ın sohbetiyle başlayacak. Erdoğan izleyiciye “OKS babası” olarak geçirdiği günleri anlatacak. Kendi öğrencilik günleri ile günümüzün matematik problemleri arasındaki farkı da yine kendine has üslubuyla yorumlayacak.
Programın ilk bölümünde izleyicilerin artık tanıdığı bir ekip, “Skeç yazamayan adamlar” gelecek ve “Çekirdek Aile” skecini salondaki seyircilerle birlikte yazacaklar. “Call Center” skecinde kredi kartını çaldıran bir adamın, acıklı (!) öyküsü gelecek ekrana! Hemen ardından ise, bu kez bir “telefoncu”ya konuk olacağız. Kızına yeni bir telefon almaya çalışan babanın teknolojiyle yarışında son noktaya şahit olacağız. “Esma’nın share’i ” isimli skeçte ise, hayatını televizyon yarışmalarına adayan bir aileyle tanışacağız. Sinema tarihinin en çok konuşulan, yazılan, çizilen, ödüllendirilen filmi Titanic’de, BKM Mutfak yorumuyla, bu kez İstanbul’dan demir alacak! Ve kahkahayla 3. Randevu birbirinden ilginç tipleri bir araya getiren bir “Banka Soygunu” ile sona erecek.
Elbette yine her skeçten sonra, Yılmaz Erdoğan salondaki izleyicilerle birlikte genç oyuncuların skeçlerini yorumlayacak. Alkışları ÇGH, GH, YANİ, ZİL şeklindeki not sistemine göre alacak!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder