2 Mart 2009 Pazartesi

Galatasaray Bordo Maci Ozeti, Golleri İzle 18 Şubat

Galatasaray Bordo Maci Ozeti, Golleri İzle 18 Şubat, gs - bordo maçı golleri izle, galatasaray bordo maçının geniş özeti, Galatasaray Bordeaux Maçı, Galatasaray bordeaux maçı gollerini izle, Galatasaray bordeaux maçı hangi kanalda, Galatasaray Bordeaux Maçı özeti, Galatasaray Bordeaux Maçı saat kaçta, Galatasaray bordeaux maçını canlı izle, Galatasaray bordeaux maçını seyret, Galatasaray bordeaux online izle, Galatasaray Bordo Maçı, Galatasaray Bordo maçı gollerini izle, Galatasaray Bordo maçı hangi kanalda, Galatasaray Bordo maçı özeti, Galatasaray Maçının Özeti İzle, Galatasaray Bordoux Maçı 18.02.2009 full izle.

Galatasaray 0 - 0 Bordeaux

DEVAMI ALİ SAMİ YEN'DE: 0-0

UEFA Kupası 3.tur ilk maçında temsilcimiz Galatasaray Fransa'da Stade Chaban-Delmas'da Bordeaux'ya konuk oldu. Galatasaray 90 dakika iyi mücadele ettiği maçta sahadan 0-0'lık skorla ayrılarak Ali Sami Yen'de oynanacak rövanş mücadelesi öncesi bir derece de olsa avantaj elde etti.

Bordeaux, maçın büyük bir bölümünde temsilcimiz karşısında meşin yuvarlağa hakim olan takım olarak gözükse de Galatasaray'ın sahadaki mücadelesi, 3'lü savunmaya rağmen zaman zaman kendi yarı alanında gösterdiği çalışkanlık ve Bordeaux karşısında ani atakları düşünmesi Fransız ekibini oldukça zorladı.

Son 15 dakika ise Bordeaux'nun atakları ve Galatasaray için maçın bitmesi için beklemesi şeklinde geçti. Bu arada maçın İsviçreli hakemi Claduio Circhetta'nın maç boyunca takdir haklarını ve yardımcı hakemlerin yanlış bayrakları da maçta ön plandaydı.

Maç öncesi Michael Skibbe'nin tercihleri maça damga vururken, maçın özeti Avrupa tecrübesini Bordeaux'dan daha iyi sahaya yansıtan temsilcimizin çok iyi bir futbol oynamamasına rağmen aldığı beraberlikti.

Turun ikinci maçı 26 Şubat Perşembe günü Ali Sami Yen'de oynanacak.

Bu arada temsilcimiz turu geçerse kupada son 16'da Hamburg-NEC Nijmegen eşleşmesinin galibi ile oynayacak. NEC Nijmegen, Hamburg ile oynadığı turun ilk maçında ise Hollanda'da 3-0 kazandı.


MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

6. dakikada Gourcuff'un ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
7. dakikada Wendel'in sol kanattan ceza sahasına ortasında iyi yükselen Chamakh'ın kafa vuruşunda top üst direkten oyun alanına döndü. Devam eden atakta Gorcuff'un ceza sahası dışından yerden sert şutunda top kaleci De Sanctis'de kaldı.
9. dakikada Wendel'in ceza sahası dışı sol çaprazından sert şutunda top kaleci De Sanctis'de kaldı.
17. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Ayhan'ın içeriye ortasında altıpas içerisinde Kewell'ın vuruşunda kaleci Rame, topu son anda kornere çeldi.


MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

72. dakikada ceza sahası yayı önünde topla buluşan Sabri, aşırtma bir vuruş yapmak istedi. Top farklı bir şekilde üstten auta gitti.

STAT: Jacques Chaban Delmas
HAKEMLER: Claudio Circhetta, Matthias Arnet, Manuel Navarro (İsviçre)
BORDEAUX: Rame, Placente (Tremoulinas dk. 84), Diawara, Henrique, Jurietti, Wendel (Fernando dk. 75), Cavenaghi, Gourcuff, Diarra, Jussie, Chamakh (Gouffran dk. 75)
YEDEKLER: Valverde, Planus, Traore, Bellion
TEKNİK DİREKTÖR: Laurent Blanc
GALATASARAY: De Sanctis, Servet, Meira, Mehmet Topal, Emre Aşık, Barış, Ayhan, Arda, Lincoln (Mehmet Güven dk. 87 ?), Kewell (Sabri dk. 65), Milan Baros (Nonda dk. 46)
YEDEKLER: Aykut, Emre Güngör, Volkan Yaman, Ümit Karan
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
SARI KARTLAR: Milan Baros, Emre Aşık (Galatasaray), Henrique, Jurietti, Placente, Wendel (Bordeaux)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder